Texas Hout & Bouwmarkt NV
Brandhout Texas

items | € 0,00 Afrekenen

FAQ (veelgestelde vragen)

 

Wat is de leveringskost?

Er is gratis levering vanaf €200. Beneden de €200 is er een verzendingskost van €5,95. Indien je gratis geleverde goederen wenst te komen afhalen is er een korting.

 

Kan ik mijn goederen afhalen?

Je kan steeds jouw bestelling afhalen in onze winkel door de afhaaloptie aan te vinken. Indien je gratis geleverde goederen wenst te komen afhalen is er een korting voorzien.

 

Is het hout droog?

Ons ovengedroogd brandhout werd gedroogd in speciale droogovens en bevat steeds een vochtigheidsgraad van minder dan 20%. Dit wordt meerdere malen bij ontvangst gecontroleerd. Alvorens het brandhout wordt verstuurd wordt het nogmaals gecontroleerd. Dergelijk hout is meteen klaar om te gebruiken. Half droog hout dien je nog enkele weken te laten drogen, de duur hangt af van de houtsoort.

 

Kan er overal geleverd worden?

Heb je een oprit met grind, of andere zachte ondergrond waar men niet met de transpallet over kan rijden. Geen nood, we kunnen een oplossing met meeneemheftruck (of kooiaap) voorzien waardoor jouw bestelling toch op de juiste plaats wordt geleverd. Gelieve dit op voorhand aan te vragen.

 

Waar worden de goederen afgezet?

Er wordt aan op de stoep(aan de straatkant) geleverd, u kunt aan de chauffeur vragen de pallet dichter te plaatsen. Indien de oprit verhard is en de chauffeur acht het mogelijk binnen de voorziene tijdspanne, kan de pallet dichterbij geplaatst worden. Let wel op: gezien het gewicht van bepaalde goederen, kan er op bepaalde (zachte) ondergronden niet gereden worden met een transpallet.

 

Wanneer wordt er geleverd?

Voor de paletten stellen we een leverdatum voor van 48u na ontvangst van de betaling.  Naargelang de flexibiliteit van de klant is dit eerder of later. Voor pakketjes wordt er binnen de week geleverd.

 

Kan ik telefonisch of per fax bestellen?

Dat is geen probleem, we voeren dan de order voor jou uit. Betaling kan gebeuren via overschrijving in dat geval. Bel gerust 056 42 07 40 of fax naar 056 42 11 48.

 

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen via mister cash, visa, mastercard, American Express, per overschrijving of gewoon in onze winkel.

 

Kan ik betalen aan de chauffeur bij de levering?

We werken met verschillende partners die de leveringen uitvoeren, betaling aan de chauffeur is hierdoor niet mogelijk en er dient steeds op voorhand betaald te worden. Je kan rekenen op onze vertrouwelijkheid en onze service die uw bestelling tot een goed einde zullen brengen.

 

Ik ben niet tevreden, kan ik mijn goederen terugsturen?

Je hebt recht op het verzakingsrecht bij een online aankoop, dat is ook zo bij jouw online bestelling. Indien je niet tevreden bent dien je ons hiervan eerst officieel van op de hoogte te brengen. De kosten van terugzenden gebeuren op de kosten van de klant en de verpakking dient nog in originele staat te zijn.

Texas Hout & Bouwmarkt NV

Kortrijkstraat 313
8560 Wevelgem

Nieuwsbrief

Betalingsmogelijkheden